Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pudră matifiantă Diorskin (Matte Powder) 7 g

Brand: Dior
Pudra compactă fină vă oferă în mod natural aspectul mat pe tot parcursul zilei. Compoziția îmbogățită cu minerale cristaline unifică și are un efect mat, in același timp evidențiază contururile… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Pudra compactă fină vă oferă în mod natural aspectul mat pe tot parcursul zilei. Compoziția îmbogățită cu minerale cristaline unifică și are un efect mat, in același timp evidențiază contururile feței. Textura fină a pudrei creează un aspect natural.

Efecte:

  • se aplică ușor și uniform,
  • adaugă un aspect natural mat,
  • are o textură fină,
  • protejează de influențele externe și murdărie.
  • lasă pielea moale, fină

Pudra se aplică uniform pe piele, de preferință, cu o perie.