Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Make-up compact prețios SPF 30 (Perfect Finish Cushion Foundation) 12 g

Machiajul Compact SPF 30 Preciouskin   se combină imediat cu pielea, oferind o rezistență perfectă pe tot parcursul zilei și acoperire în timp ce protejează împotriva UV, oxidării și murdărirea… Descriere și parametrii
Variante produs (6):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Machiajul Compact SPF 30 Preciouskin  se combină imediat cu pielea, oferind o rezistență perfectă pe tot parcursul zilei și acoperire în timp ce protejează împotriva UV, oxidării și murdărirea pielii. oferă pielii un aspect mat fin și hidratează si catifelează piele. Conceput pentru toate femeile care doresc o piele perfect unificată, hidratată și cu efect mat. 

Caracteristici:

  • o acoperire medie sau ridicată
  • pentru un aspect natural,
  • Protecție UV SPF30 PA +++
  • cu durată de până la 12 de ore,
  • aplicare ușoară.

Se aplică pe pielea curată, cu o perie sau un burete și masați.