Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pensulă cosmetică pentru make-up Retractable Kabuki Foundation Brush

Perie cosmetice pentru pulbere retractabil Kabuki Fundația Perie este realizate din peri sintetici mângâind ușor pielea pentru a netezi rezultatul care dureaza. Ideal pentru aplicarea bronzanta si… Descriere și parametrii

Descriere

Perie cosmetice pentru pulbere retractabil Kabuki Fundația Perie este realizate din peri sintetici mângâind ușor pielea pentru a netezi rezultatul care dureaza. Ideal pentru aplicarea bronzanta si pudra de fata. Conceput pentru femeile care doresc să perie adaptat la orice fel de pulbere.

Caracteristici:

  • pensulă pentru pudră,
  • potrivita și pentru copii,
  • cu peri sintetici.
  • curățare ușoară

Potrivită pentru a aplica orice pudră sau machiaj

Spoturi

Păstrați periile cosmetice curate și curățați-le în mod regulat.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde