Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pensulă cosmetică pentru make-up The Foundation Brush

Cosmetice Perie machiaj Perie este Fundația Conceput pentru o bună aplicare și chiar de make-up-uri și de corectoare, are un vârf conic, care au ca țintă dificile zone. Este potrivit pentru o femeie… Descriere și parametrii

Descriere

Cosmetice Perie machiaj Perie este Fundația Conceput pentru o bună aplicare și chiar de make-up-uri și de corectoare, are un vârf conic, care au ca țintă dificile zone. Este potrivit pentru o femeie care caută machiaj profesional impecabil. 

Caracteristici:

  • pensula pentru machiaj,
  • prevede machiaj profesionist,
  • pentru aplicarea uniformă și plăcută
  • mâner confortabil. 

Folosiți o pensulă pentru a aplica machiajul cu mișcări blânde.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde