Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rimel pentru volum intens Passioneyes (Intense Volume Mascara) 6 ml

Rimelul pentru volum intens Dolce & Gabbana Passioneyes oferă instantaneu genelor un volum intens si de lungă durată. peria extra moale are o formă de clepsidră - fibrele sale prind ușor toate… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rimelul pentru volum intens Dolce & Gabbana Passioneyes oferă instantaneu genelor un volum intens si de lungă durată. peria extra moale are o formă de clepsidră - fibrele sale prind ușor toate genele și le oferă grosime imediată pentru un volum mai mare. Compoziția rezistentă la factorii mediului extern produce volum până la 12 ore. Passioneyes cu un design care amintește de un accesoriu inspirat de colecțiile Dolce & Gabbana. Conceput pentru femeile care doresc să sublinieze pasiunea din ochii lor, pentru a se simți ca o regină in viața de zi cu zi. 

Caracteristici:

  • hidratare intensa: până la 146 %
  • compoziție ultra cremoasă,
  • o combinație de trei tipuri de ceară și semințe de jojoba pentru un confort sporit și îngrijire.
  • rezistenta împotriva factorilor mediului si ștergerii,
  • hidratează pielea,
  • rezistența de lungă durata până la 12 ore,
  • design superb,

Cu ajutorul periei se aplică pe genele superioare și inferioare. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde