Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă colorată de baie (Foam Makers) 6 x 18 g

Brand: EP Line
Spumele colorate de baie cu pulbere evocă un zâmbet pe fețele copiilor - scăldatul nu va fi niciodată mai distractiv! Compoziție inovatoare în trei arome suculente cu vitamine - tei răcoritor,… Descriere și parametrii

Descriere

Spumele colorate de baie cu pulbere evocă un zâmbet pe fețele copiilor - scăldatul nu va fi niciodată mai distractiv! Compoziție inovatoare în trei arome suculente cu vitamine - tei răcoritor, portocale revigorante și căpșuni dulci. Datorită uleiului de avocado în combinație cu un cocktail de vitamine, pielea rămâne hrănită, hidratată și netedă ca mătasea. 

Caracteristici:

  • spumă colorată de baie,
  • în 3 arome,
  • pentru o baie distractivă,
  • hrănesc pielea,
  • o hidratează,
  • îi conferă moliciune.

Adăugați in baie. 

Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Magnesium Sulfate, Parfum, Hydrated Silica, Sodium Carbonate, Citric Acid, Persea Gratissima Oil, Aqua, Polysorbate 20, PEG 20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, CI19140, CI42090, CI16255, CI14720.