Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

(Blending Shadow Brush) 25

Brand: Estée Lauder
Peria este potrivită pentru amestecare, adică pentru estomparea tranzițiilor dintre umbrele de pe capac. Rezultatul va fi alcătuit din profesioniști. Fibrele lungi ale periei vor ajuta la crearea… Descriere și parametrii

Descriere

Peria este potrivită pentru amestecare, adică pentru estomparea tranzițiilor dintre umbrele de pe capac. Rezultatul va fi alcătuit din profesioniști. Fibrele lungi ale periei vor ajuta la crearea unei umbriri perfecte. Mânerul său din lemn este foarte ușor și ușor de manevrat.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde