Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Creion pentru sprâncene Brow Enhancer (Eye Brow Color Pen) 1,4 ml

Brand: Estée Lauder
Creion lichid pentru sprâncene cu o perie de precizie, care pot umple locurile goale din sprâncene. Oferă un aspect complet natural și sprâncene perfect definite. Aplicația multiplă intensifică… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Creion lichid pentru sprâncene cu o perie de precizie, care pot umple locurile goale din sprâncene. Oferă un aspect complet natural și sprâncene perfect definite. Aplicația multiplă intensifică culoarea. Mai mult decât atât, datorită formei vârfului foarte ușor și rapid.

Efecte:

  • umple locurile goale din sprâncene,
  • aspect natural,
  • definește forma sprâncenelor,
  • rezistent la apă,
  • se usucă rapid, nu se împrăștie.

Se aplică pe sprâncenele curate.