Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Burete Konjak BIO 1 buc

Brand: Garnier
Buretele Konjaková BIO îndepărtează impuritățile, celulele moarte și uleiul de pe piele. Este potrivit și pentru pielea problematică și grasă. Datorită compoziției sale, ajută la reînnoirea celulelor… Descriere și parametrii

Descriere

Buretele Konjaková BIO îndepărtează impuritățile, celulele moarte și uleiul de pe piele. Este potrivit și pentru pielea problematică și grasă. Datorită compoziției sale, ajută la reînnoirea celulelor, previne problemele pielii, cum ar fi acneea și ajută la eliminarea machiajului. Pielea va fi curată, netedă și moale.

Caracteristici:

  • burete BIO konjac,
  • curăță tenul,
  • potrivit pentru vegani,
  • prietenos cu mediul.

Înainte de utilizare, se spală bine și se umezește cu apă. Masați ușor fața. După utilizare, clătiți buretele și lăsați-l să se usuce agățat de șnur. Nu îl stoarceți. După uscare, în burete nu rămân microorganisme și fungi. Buretele uscat își recapătă proprietățile după înmuiere.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde