Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș relaxant Kokos 260 ml

Gelul de dus este foarte fin si un mijloc substanțial de igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de piele într-o formulare BIO fără SLS, SLES, fără produse petroliere, fără silicon și fără parabeni.… Descriere și parametrii

Descriere

Gelul de dus este foarte fin si un mijloc substanțial de igiena de zi cu zi pentru toate tipurile de piele într-o formulare BIO fără SLS, SLES, fără produse petroliere, fără silicon și fără parabeni. Oferă spumare ridicată, spălare și curățare puternică, fără a elimina extrem grăsimea pielii.. Betainele adăugate, împreună cu lecitina vegetala lasă pielea spălată, hidratată. Proprietățile utile ale gelului de dus sunt blânde atât pentru dvs. cat și pentru natură. Este fin și plăcut pentru utilizare. Acidul lactic adăugat ajustează pH-ului proteinelor pielii la nivelul fiziologic optim. Plăcut pentru piele și păr, conține ulei de nucă de cocos real. Cafeina adăugata este cunoscută pentru efectele sale de fortificare a părului.

Caracteristici:

  • gel de duș in BIO formulare,
  • potrivit pentru utilizare zilnică,
  • pentru toate tipurile de piele,
  • spală eficient pielea,
  • este fin in același timp,
  • reglează pH-ul pielii,
  • miroase minunat.

Cum se folosește

Aplicați pe pielea umedă, spumați și apoi clătiți.

Spoturi

Încercați și alte produse cosmetice Bione: