Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Infuzie pentru par Haematomyzus 115 ml

infuzia pentru par cu adaos de extract de crizantema dalmatana este folosita ca un sprajy pentru ajutor și susținere in timpul atacului păduchilor. Descriere și parametrii

Descriere

infuzia pentru par cu adaos de extract de crizantema dalmatana este folosita ca un sprajy pentru ajutor și susținere in timpul atacului păduchilor.

Caracteristici:

  • conține extract de crizantemă, pantenol, alantoină și mentol,
  • ajută la eliminarea păduchilor,
  • Oferă relaxare rece pentru piele iritată.
  • regenerează,

Cum se folosește

Pe părul spălat cu șampon și uscat cu prosopul pulverizați în mod corespunzător (pana la piele), masați bine cu degetele, pieptănați și se lasă timp de aproximativ 20 minute sa acționeze.. Apoi, clătire puțin timp cu apa, uscați și apoi aranjați in mod normal. Se repetă procedura după cum este necesar si în zilele următoare.