Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Benzile de păr Bulldog Original Desert Bloom Stuck On You 6 bucăți

Brand: Invisibobble
Elasticele Invisibobble au o formă de spirală și face ca presiunea sa fie distribuită în mod egal pe toate firele de păr ,astfel elasticul nu trage părul. Descriere și parametrii

Descriere

Elasticele Invisibobble au o formă de spirală și face ca presiunea sa fie distribuită în mod egal pe toate firele de păr ,astfel elasticul nu trage părul.

Avantaje:

NU PUN PRESIUNE PE PĂR - truc magic, elasticul Invisibobble are o forma speciala care se rotește în jurul firelor de păr. Când acest ornament este înfășurat în jurul părului nu se dezvoltă o presiune uniformă pe păr, asa cum fac alte decorațiuni care sunt înfășurate în jurul părului, lăsând urme vizibile. Aceasta formă specială a elasticului Invisibobble permite o prindere ferma a părului ,dar nu aplica o presiune prea mare. Astfel părul are mai mult spațiu decât într-un elastic normal.

Nu provoca dureri de cap - femeile care au adesea parul prins, suferă de dureri de cap. Elasticul pentru păr oferă o soluție care nu strânge prea tare parul si nu aplica presiune pe cap. Acest lucru este datorita formei unice.

BLÂND PENTRU PAR - elasticul Invisibobble este mai mult decât o decorațiune originala. Este potrivit pentru par, deoarece nu este făcut din metal, care provoacă adesea ruperea parului. În schimb, este creat prin unirea a două capete împreună, astfel încât părul nu se rupe.

POTRIVIT PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR - poate fi un decor pentru orice tip de par - cret, drept, fin, gros. Invisibobble se potrivește pentru fiecare!

UTILIZARE CA BRĂȚARĂ - recomandam sa purtați elasticul Invisibobble ca o brățară, atunci când nu este folosit ca decor pentru păr, arată foarte original.

Utilizați Invisibobble pentru prinderea parului.

Setul include 3 elastice transparente si 3 elastice colorate.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde