Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balsam balsam pentru părul dezordonat și încrețit Frizz Ease Weightless Wonder (Conditioner) 250 ml

Brand: John Frieda
Balsam este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de a încreți. Descurcă părul, îi restabilește elasticitatea și îi îmbunătățește structura. Balsam de par ofera tot ce are nevoie un păr… Descriere și parametrii

Descriere

Balsam este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de a încreți. Descurcă părul, îi restabilește elasticitatea și îi îmbunătățește structura. Balsam de par ofera tot ce are nevoie un păr frumos - nutriție, hidratare, regenerare și, în plus, lăsați-l strălucitor și mătăsos.

 

Substanțe active:

  • Aloe vera - furnizarea de hidratare profunda.

Caracteristici:

  • netezește părul,
  • hidratează și hrănește părul,
  • previne despicarea părului,
  • facilitează pieptănarea.

Aplica la șampon de păr spălat și se lasă timp de 1-2 minute, apoi se clătește bine.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde