Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de netezire pentru părul dezordonat și încrețitFrizz Ease Weightless Wonder (Creme) 100 ml

Brand: John Frieda
Crema este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de electricitate statică încreți și previne. Restabilește elasticitatea și îmbunătățește structura sa. Crema ofera parul cu tot ceea ce… Descriere și parametrii

Descriere

Crema este potrivit pentru parul indisciplinat, cu o tendință de electricitate statică încreți și previne. Restabilește elasticitatea și îmbunătățește structura sa. Crema ofera parul cu tot ceea ce are nevoie un păr frumos - nutriție, hidratare, regenerare, și, în plus, ea lasă o strălucitoare, mai elastică și netedă.

Substanțe active:

  • Aloe vera - furnizarea de hidratare profunda.

Caracteristici:

  • netezește părul,
  • hidratează și hrănește părul,
  • previne despicarea părului,
  • facilitează pieptănarea.

Aplicati crema parul spalat si uscat cu prosopul și apoi ajustați. Nu clătiți.

 
zile
:
ore
:
minute
:
secunde