Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă revitalizantă fluid Skinsation (Global Anti-Age Creme Fluid) 50 ml

Brand: Juvena
Fluid pentru piele îmbogățit cu tehnologia SkinNova SC activează reînnoirea celulelor pielii. Protejează pielea de radicalii liberi și îi mărește elasticitatea. Ajută la reducerea ridurilor fine și… Descriere și parametrii

Descriere

Fluid pentru piele îmbogățit cu tehnologia SkinNova SC activează reînnoirea celulelor pielii. Protejează pielea de radicalii liberi și îi mărește elasticitatea. Ajută la reducerea ridurilor fine și asigură pielii hidratarea necesară. 

Caracteristici:

  • conține tehnologia SkinNova SC,
  • cremă universală ,
  • intensifică calitatea pielii,
  • îmbunătățește structura și elasticitatea pielii,
  • elimină eficient semnele îmbătrânirii,
  • pielea va fi proaspătă și strălucitoare.

Aplicați 1-2 picături într-un castron de porțelan și alegeți un concentrat în funcție de nevoile individuale ale pielii. Vă recomandăm maximum o picătură de concentrat. Apoi folosiți o perie pentru a amesteca cele două substanțe împreună și apoi aplicați pe față folosind o perie sau vârfurile degetelor. De asemenea, puteți combina două concentrate diferite în funcție de nevoile pielii și astfel maximizați efectul. În acest caz, utilizați maximum jumătate de picătură pentru fiecare concentrat.

Spoturi

Lichidul pentru piele servește ca umplutură pentru setul Juvena Skinsation.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde