Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Antiperspirant cremos fără parfum (Superbly Efficient Antiperspirant and Deodorant Cream) 50 ml

Brand: Kiehl´s
Antiperspirantul unic Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Crema este extrem de blând, dar foarte eficient. Pielea este moale după utilizare, calmată și întărită. Datorita conținutului… Descriere și parametrii

Descriere

Antiperspirantul unic Superbly Efficient Anti-Perspirant & Deodorant Crema este extrem de blând, dar foarte eficient. Pielea este moale după utilizare, calmată și întărită. Datorita conținutului de portocala, lămâie si extract de semințe de in, în mod eficient protejează împotriva transpirației și a mirosului după o perioada lungă de 24 ore.

 

Caracteristici:

  • Antiperspirant pentru femei,
  • protejează împotriva transpirației și a mirosului neplăcut,
  • Este extrem de eficient,
  • Este blând pentru piele.
  • fără parfumare.

Folosind un aplicator ergonomic unic, se aplică o cantitate mică de produs direct pe zona axilei curată și se distribuie uniform.

Spoturi

Vă recomandăm să combinați cu alte produse Kiehl´s:

zile
:
ore
:
minute
:
secunde