Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Konix gel antibacterian pentru mâini 70% alcool 50 ml

Brand: Alte Cod: kOS163

Descriere

Gelul pentru mâini antibacterian Konix 70% alcool, este potrivit pentru curățarea rapidă a mâinilor fără apă și săpun, este recomandat pentru folosirea pe întreaga zi,se poate purta în buzunar sau în geantă. 

Caracteristici:

  • gel antibacterian pentru mâini,
  • procent ridicat de alcool,
  • distruge eficient bacteriile și virusurile,
  • aplicare ușoară,
  • pachet mic și practic.

Puneți în palme și frecați bine, lăsați-l timp de 60 de secunde și nu clătiți. 

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Alte

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Mai multe

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Alte
zile
:
ore
:
minute
:
secunde