Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă rezistentă la apă de protecție solară pentru copii SPF 50 Sun Kids (Comfort Cream) 125 ml

Brand: Lancaster
Cremă pentru bronz pentru copii SPF 50 Sun Kids protejează pielea sensibilă a copiilor de arsurile solare. Crema este rezistentă la apă și nisip, și, astfel, protejează pielea copiilor pe tot… Descriere și parametrii

Descriere

Cremă pentru bronz pentru copii SPF 50 Sun Kids protejează pielea sensibilă a copiilor de arsurile solare. Crema este rezistentă la apă și nisip, și, astfel, protejează pielea copiilor pe tot parcursul zilei. Grație formulei inovatoare, crema se absoarbe foarte repede pe pielea uscată si umedă.

Caracteristici:

  • Cremă de protecție solară pentru copii,
  • este potrivită pentru pielea delicata a copiilor
  • protejează împotriva razelor UV,
  • rezistentă la apă și nisip,
  • potrivită de la 3 ani
  • se absoarbe imediat.

Se aplică pe piele cu cel puțin 30 de minute înainte de expunerea la soare. În timpul zilei, repetați aplicarea mai ales după baie, transpirație sau ștergere cu un prosop.

Spoturi

Puteți alege, de asemenea, din alte produse de cosmetice solare:
zile
:
ore
:
minute
:
secunde