Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fluid pentru bronzare roll-on SPF 30 Sun Sport (Roll-on Sun Fluid) 50 ml

Brand: Lancaster
Fluidul pentru bronzare roll-on SPF 30 protejează în mod eficient pielea de radiațiile solare. Ambalajul său mic este potrivit pentru călătorii, așa că veți avea o protecție adecvată de soare… Descriere și parametrii

Descriere

Fluidul pentru bronzare roll-on SPF 30 protejează în mod eficient pielea de radiațiile solare. Ambalajul său mic este potrivit pentru călătorii, așa că veți avea o protecție adecvată de soare întotdeauna la îndemână. Protejează împotriva razelor UVA, UVB, vizibile și infraroșii. 

Caracteristici:

  • fluid roll-on pentru bronzare,
  • aplicare rapidă și confortabilă.
  • nu lasă urme albe,
  • textura non-aderentă, fără ulei
  • Protejează împotriva razelor UVA, UVB, vizibile și infraroșii.

A se agita înainte de utilizare. Se aplică uniform pe față și pe corp.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde