Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune de bronzare pentru corp cu efect răcoritor SPF 50 Sun Sport (Cooling Invisible Mist) 200 ml

Brand: Lancaster
Loțiunea de bronzare pentru corp, cu efect răcoritor SPF 50 Sun Sport va oferi o protecție eficientă împotriva soarelui. Oferă cea mai bună protecție posibilă sub formă de SPF 50 Loțiunea se absoarbe… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiunea de bronzare pentru corp, cu efect răcoritor SPF 50 Sun Sport va oferi o protecție eficientă împotriva soarelui. Oferă cea mai bună protecție posibilă sub formă de SPF 50 Loțiunea se absoarbe rapid, nu lasă un sentiment gras și oferă pielii o senzație plăcută de răcire.

Caracteristici:

  • loțiune pentru bronz,
  • protejează împotriva razelor UV,
  • efect de răcire.
  • nu lasă un sentiment gras pe piele,
  • se absoarbe repede,

Se aplică pe piele cu cel puțin 30 de minute înainte de expunerea la soare. În timpul zilei, repetați aplicarea mai ales după baie, transpirație sau ștergere cu un prosop.

Spoturi

Puteți alege, de asemenea, din alte produse de cosmetice solare: