Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune fina pentru bronzare SPF 30 Sun Beauty Sublime Tan 75 ml

Brand: Lancaster
Loțiune afină pentru bronzare SPF 30 Sun Tan Sublim Beauty Tan include un complex pentru suportul tonului bronzat al pielii , protejează pielea de razele UV - laptele este potrivit pentru tonurile… Descriere și parametrii

Descriere

Loțiune afină pentru bronzare SPF 30 Sun Tan Sublim Beauty Tan include un complex pentru suportul tonului bronzat al pielii , protejează pielea de razele UV - laptele este potrivit pentru tonurile pielii medii și pielea mai închisă la culoare.

Caracteristici:

  • loțiune de corp pentru bronzare,
  • Sprijin pentru tonul bronz al pielii,
  • protejează împotriva razelor UV,
  • previne uscarea pielii,
  • Potrivită pentru mediu sau tonurile pielii mai închisă la culoare.

Se aplică pe piele cu cel puțin 30 de minute înainte de expunerea la soare. În timpul zilei, repetați aplicarea mai ales după baie, transpirație sau ștergere cu un prosop.