Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spray pentru bronzare SPF 50 Sun Beauty (Sun Hawaiian Tropic Protective Water) 150 ml

Brand: Lancaster
SPF 50 Sun Beauty spray de protecție solară are o textură ușoară și răcoritoare - cu ajutorul său protejează pielea întregului corp de radiațiile UV. Se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță… Descriere și parametrii

Descriere

SPF 50 Sun Beauty spray de protecție solară are o textură ușoară și răcoritoare - cu ajutorul său protejează pielea întregului corp de radiațiile UV. Se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță aurie. 

Caracteristici:

  • spray pentru bronzat SPF 50,
  • oferă o protecție imediată împotriva arsurilor solare și îmbătrânirii premature sub influența radiației solare.
  • ajută la reducerea riscului de alergii solare,
  • hidratare de lungă durată,
  • protejează împotriva a 4 tipuri de radiații solare, 
  • se absoarbe rapid și conferă pielii o nuanță aurie. 

a se agita bine înainte de utilizare. Se aplică pe piele, în cantitate suficientă, înainte de expunerea la soare. Aplicați repetat pe parcursul zilei, mai ales după înot sau după ștergerea cu prosopul.