Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Paletă de 10 farduri de ochi Limited Edition Mert and Marcus Collection (After Dark Eyeshadow Palette)

Brand: Lancome
Paleta de farduri de ochi Limited Edition Mert and Marcus Collection conține farduri de ochi foarte pigmentate cu 10 nuanțe fenomenale în 4 texturi pregătite pentru utilizare imediată. Creați un stil… Descriere și parametrii

Descriere

Paleta de farduri de ochi Limited Edition Mert and Marcus Collection conține farduri de ochi foarte pigmentate cu 10 nuanțe fenomenale în 4 texturi pregătite pentru utilizare imediată. Creați un stil atemporal pentru machiajul ochilor. 

Caracteristici:

  • paletă cu farduri pentru ochi,
  • potrivit pentru utilizare combinată și separată,
  • nuanțe foarte pigmentate,
  • 4 texturi de nuanțe,
  • Oferă un aspect perfect. 

Se aplică pe pleoape. 

zile
:
ore
:
minute
:
secunde