Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loțiune de corp pentru copii cu gălbenele Bio Baby 250 ml

Brand: Linteo
Laptele de corp pentru copii extra fin și cremos se absoarbe rapid,este destinat pielii delicate a copiilor. Laptele cu extract de gălbenele perfect îngrijește pielea, lăsând-o profund și bine… Descriere și parametrii

Descriere

Laptele de corp pentru copii extra fin și cremos se absoarbe rapid,este destinat pielii delicate a copiilor. Laptele cu extract de gălbenele perfect îngrijește pielea, lăsând-o profund și bine hidratată. Uleiurile naturale din sâmburi de caise și migdale adaugă nutriția necesară,înmoaie și protejează pielea. 

Caracteristici:

  • Lapte de corp extra fin pentru copii,
  • se absoarbe imediat,
  • hidratează pielea,
  • o hrănește,
  • înmoaie pielea.

Aplicați pe pielea curată și răspândiți.

Extract natural certificat de gălbenele, ulei de migdale, ulei de caise, unt de shea.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde