Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ruj creion Matte Lip Crayon 2,5 g

Ultra mat. de lungă durată, aplicație ușoară cu o singură mișcare. Acestea sunt noile rujuri creion Infaillible Matte Lip Crayon, care nu vă vor dezamăgi niciodată. Textura cremoasă și ușoară, lasă… Descriere și parametrii
Variante produs (8):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Ultra mat. de lungă durată, aplicație ușoară cu o singură mișcare. Acestea sunt noile rujuri creion Infaillible Matte Lip Crayon, care nu vă vor dezamăgi niciodată. Textura cremoasă și ușoară, lasă doar un strat subțire de pigment pe buze și nu le împovărează. Rujuri creion mate Infaillible Matte Lip Crayon, care se aplică cu ușurință oriunde ați fi. Pentru un efect de lungă durată, fără pete pe buze.

Caracteristici:

  • creion ruj,
  • culori foarte saturate,
  • perfect pentru aplicarea "on the go",
  • aplicare ușoară.
  • pentru a fi utilizate oriunde, oricând.

Aplicați pe buze după cum este necesar.