Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set pentru aranjarea sprâncenelor Makeup Obsession (Brow Goals Kit {{LightTo Medium Brow))) 4,2 g

Setul pentru aranjarea sprâncenelor include ceară pentru tonifiere, pulbere și iluminator, plus mini set de pensetă, perii și spirală pentru pieptănare. Totul este împachetat într-un ambalaj practic,… Descriere și parametrii

Descriere

Setul pentru aranjarea sprâncenelor include ceară pentru tonifiere, pulbere și iluminator, plus mini set de pensetă, perii și spirală pentru pieptănare. Totul este împachetat într-un ambalaj practic, astfel încât o puteți lua oriunde cu dvs. și vă puteți lua rămas bun de la sprâncenele nearanjate!

Caracteristici:

  • set pentru modelarea sprâncenelor,
  • Ambalaj practic,
  • potrivit pentru călătorii,

Alegeți nuanța corespunzătoare, aplicați pe sprâncene cu o perie și apoi fixați cu ceară. 

Spoturi

Alte produse de la marca Revolution le veți găsi aici: