Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pachet BEER - terapie par

Brand: MANUFAKTURA
Terapie unică pentru bere pentru păr frumos. Descoperiți puterea aurului lichid și experimentați adevărata atingere a naturii pentru părul hidratat, regenerat și gros. Până la 28.200 de păr nou!… Descriere și parametrii

Descriere

Terapie unică pentru bere pentru păr frumos. Descoperiți puterea aurului lichid și experimentați adevărata atingere a naturii pentru părul hidratat, regenerat și gros. Până la 28.200 de păr nou!

Descoperiți puterea aurului lichid, experimentați o adevărată notă de natură și lăudați-vă cu părul frumos și gros! Setul original de îngrijire al pachetului cadou ascunde ajutoarele pentru o doză intensivă de hidratare, regenerare și protecție a părului. Duo-ul de produse excepționale ajută la combaterea căderii părului, promovează creșterea (până la 28.200 de fire noi de păr) și crește volumul. Șamponul de vis extra delicat cu cofeină naturală și serul de activare cu un complex Redensyl® unic se bazează pe rețete excepționale care combină bere cehă cinstită și ingrediente naturale dovedite de sute de ani cu cele mai noi tendințe cosmetice. Oferiți-vă părului o terapie naturală eficientă în doi pași și aruncați grijile părului subțire și ale căderii părului în spatele capului.

Setul conține:

zile
:
ore
:
minute
:
secunde