Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mc Elixier spray antibacterian cu alcool 70% 150 ml

Brand: Alte Cod: kOS162

Descriere

Mc Elixier Spray antibacterian conține până la 70% de alcool - spray-ul are o largă aplicare. Acesta poate fi folosit pentru mâini și pe suprafețele obiectelor. Conținutul ridicat de alcool asigură o bună protecție împotriva bacteriilor și virușilor.

Caracteristici:

  • spray antibacterian,
  • potrivit pentru mâini și suprafețe
  • cu un conținut ridicat de alcool,
  • distruge eficient bacteriile și virusurile,
  • aplicare ușoară,

Agitați înainte de utilizare. Aplicați pe mâini sau pe suprafața obiectelor de la o distanță de 15 cm.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Alte

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Mai multe

Sub marca alții pot găsi o varietate de produse. Vom selecta furnizorii de produse unice, care sunt cunoscute pentru înaltă calitate și efecte dovedite.

Alte
zile
:
ore
:
minute
:
secunde