Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Reumplere în difuzor electric Aria - Sandalo Bergamotto 20 ml

Reumplere la Aria difuzor Millefiori Milano de la marca cu mirosul de lemn de santal si bergamota, în sine, inclusiv două tonuri ascunse grapefruit, lavanda, lamaie, fructe de padure rosii, coriandru… Descriere și parametrii

Descriere

Reumplere la Aria difuzor Millefiori Milano de la marca cu mirosul de lemn de santal si bergamota, în sine, inclusiv două tonuri ascunse grapefruit, lavanda, lamaie, fructe de padure rosii, coriandru, iasomie, mirt, chimen, lemn de guaiac, paciuli si vanilie.

Caracteristici:

  • umple din nou la difuzor,
  • parfum lemnos.
  • miros durează până la o lună.
  • usor schimbabil pentru un alt miros.

Scoateți cartușul din ambalaj și așezați unitatea de bază difuzor Aria.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde