Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Oja de unghii cu ulei de argan Color Therapy (Top Coat) 14,7 ml

Brand: Sally Hansen
Lacul de unghii Color Therapy vă va asigura un efect de strălucire. Lacul de unghii cu ulei pentru doză suplimentară de nutriție și luciu foarte ridicat. Oferă manichiurii un efect de ulei ultra… Descriere și parametrii

Descriere

Lacul de unghii Color Therapy vă va asigura un efect de strălucire. Lacul de unghii cu ulei pentru doză suplimentară de nutriție și luciu foarte ridicat. Oferă manichiurii un efect de ulei ultra lucios si prelungesc durabilitatea lacului colorat.

Caracteristici:

  • Oferă strălucire unghiilor,
  • întărește,
  • întărește stratul de culoare împotriva zgârieturilor,
  • o rezistență de lungă durată pentru aspectul unghiilor dvs.

Aplicați lacul cu pensula pe unghii și lăsați-l să se usuce bine.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile