Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie aurie pentru pieptănarea părului ud cu peri de nailonDivine Wet Detangler

Brand: Olivia Garden
Peria aurie cu peri de nailon, facilitează pieptănarea părului umed, nu-l smulge sau nu-l încurcă. Părul este finisat cu o minge pentru masaj și circulația sângelui către piele. Forma de curbată a… Descriere și parametrii

Descriere

Peria aurie cu peri de nailon, facilitează pieptănarea părului umed, nu-l smulge sau nu-l încurcă. Părul este finisat cu o minge pentru masaj și circulația sângelui către piele. Forma de curbată a periei este ușor de ținut și nu obosește încheietura mâinii.

Caracteristici:

  • perie cu peri de nailon,
  • piaptăna ușor părul umed fără sa-l încurce,
  • blândă cu părul și scalpul,
  • design ergonomic, este ușor de ținut,
  • Dimensiuni: 21 x 8 cm.

Folosiți peria pentru a vă pieptăna parul.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde