Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie de păr ovală din bambus cu peri ionici Eco Hair Detangler

Brand: Olivia Garden
Peria de păr cu peri ionici garantează pieptănarea ușoară a părului uscat și ud, fără a-l rupe sau trage. Peria este foarte ușoară, iar perii ionici sunt finisați cu o bilă la capete pentru masaj… Descriere și parametrii

Descriere

Peria de păr cu peri ionici garantează pieptănarea ușoară a părului uscat și ud, fără a-l rupe sau trage. Peria este foarte ușoară, iar perii ionici sunt finisați cu o bilă la capete pentru masaj ușor de circulația sângelui la nivelul scalpului. 

Caracteristici:

  • perie cu peri de nailon,
  • ideală pentru pieptănarea părului umed și uscat,
  • periile ionice cu efect antistatic,
  • peria este fabricată din bambus,
  • Dimensiuni: 24 x 8,5 cm.

Folosiți peria pentru a vă pieptăna parul.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde