Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie de păr pliantă cu peri de mistreț Style Up Combo

Brand: Olivia Garden
Datorită formei sale, peria pliabilă profesională pentru finisarea părului și adăugarea volumului și texturii este potrivită pentru geanta de mână sau pentru călătorie. Perii de mistreț și cei ionici… Descriere și parametrii

Descriere

Datorită formei sale, peria pliabilă profesională pentru finisarea părului și adăugarea volumului și texturii este potrivită pentru geanta de mână sau pentru călătorie. Perii de mistreț și cei ionici oferă volum coafurii dar în același timp protejează parul împotriva electrizării. 

Caracteristici:

  • 100% mistreț și peri ionici,
  • potrivită pentru pieptănarea părului și crearea volumului coafurii,
  • ideală pentru finisarea coafurii,
  • datorită formei pliabile, se potrivește într-o geantă de mână sau de călătorie.

Folosiți peria pentru a vă pieptăna parul.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde