Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Perie de păr rotundă Healthy Hair 43 mm

Brand: Olivia Garden
Peria de păr din lemn de bambus cu peri de nailon, este potrivită pentru îngrijirea zilnică a părului. Găurile mari de aer din corpul periei permit un flux mai bun de aer și datorită căruia părul dvs… Descriere și parametrii

Descriere

Peria de păr din lemn de bambus cu peri de nailon, este potrivită pentru îngrijirea zilnică a părului. Găurile mari de aer din corpul periei permit un flux mai bun de aer și datorită căruia părul dvs. va fi uscat într-un timp mai scurt. Suprafața ceramică a periei asigură distribuirea uniformă și rapidă a căldurii de la uscătorul de păr în toată peria. Părul antistatic de nailon al periei previne formarea de electricitate statică și prin urmare, părul este drept și strălucitor după uscare. fibra de par va fi închis și este protejat împotriva pierderii de umiditate.

Caracteristici:

  • diametrul periei 43 mm
  • din bambus,
  • peri de nailon,
  • efect antistatic,
  • guri de aerisire mari pentru un flux de aer mai bun,
  • Mâner ergonomic pentru o manevrare ușoară.

Folosiți pentru coafarea părului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde