Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

( Body Sugar Peeling) ciocolată Ciocolată ( Body Sugar Peeling) 200 ml

Brand: Organique
Peelingul corpului de ciocolată curăță perfect pielea, îndepărtează celulele moarte ale pielii și împrospătează pielea. Parfumul perfect de ciocolată te va uimi. Este prima etapă a terapiei bronzului… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul corpului de ciocolată curăță perfect pielea, îndepărtează celulele moarte ale pielii și împrospătează pielea. Parfumul perfect de ciocolată te va uimi. Este prima etapă a terapiei bronzului, după ce peelingul pielii rămâne moale și își recapătă strălucirea. Rezultatul este o piele proaspătă, netedă, suplă, pregătită pentru îngrijire ulterioară.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde