Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de noapte antirid pentru piele uscată și sensibilă Eternal Gold (Lifting Night Cream) 50 ml

Brand: Organique
Crema de noapte ajută la menținerea unui aspect tineresc, reduce eficient liniile fine și în general luminează pielea. În timpul somnului, se regenerează perfect, hidratează și hrănește pielea.… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de noapte ajută la menținerea unui aspect tineresc, reduce eficient liniile fine și în general luminează pielea. În timpul somnului, se regenerează perfect, hidratează și hrănește pielea. Pielea ta va fi relaxată și plină de un aspect tineresc. Oprește vizibil pielea și netezește, modelează contururile naturale ale feței și reduce ridurile din jurul ochilor și imită ridurile. Crema este destinată îngrijirii intensive a pielii și este recomandată în special pentru pielea deteriorată, deshidratată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde