Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dermo Expert Crema pentru (Smoothing Foot Cream) hidratantă (Smoothing Foot Cream) 100 ml

Brand: Organique
Crema pentru picioare hidratează intens pielea picioarelor. Îmbunătățește și înmoaie. De asemenea, îngrijește perfect pielea uscată și sensibilă, calmează iritațiile, înmoaie și se regenerează. Aduce… Descriere și parametrii

Descriere

Crema pentru picioare hidratează intens pielea picioarelor. Îmbunătățește și înmoaie. De asemenea, îngrijește perfect pielea uscată și sensibilă, calmează iritațiile, înmoaie și se regenerează. Aduce ușurare imediată la picioarele obosite și stresate.