Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Masca de rețea de Pleť cu ulei de ceai Dermo Expert (Algae Face Mask) 30 g

Brand: Organique
Masca fata da pielii un aspect radiant si relaxat. Masca de alge curăță pielea de toxine, calmează iritațiile, hidratează, netezește și unifică tonul pielii. Normalizează producția excesivă de sebum… Descriere și parametrii

Descriere

Masca fata da pielii un aspect radiant si relaxat. Masca de alge curăță pielea de toxine, calmează iritațiile, hidratează, netezește și unifică tonul pielii. Normalizează producția excesivă de sebum și oferă pielii un aspect mat, catifelat.