Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Săpun grecesc de glicerină solidă (Glycerine Soap) săpun de (Glycerine Soap) 100 g

Brand: Organique
Săpunul de duș pentru corp solid conține 30% glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Săpunul natural realizat manual spală ușor și acționează și ca peeling, îndepărtează celulele moarte ale… Descriere și parametrii

Descriere

Săpunul de duș pentru corp solid conține 30% glicerină vegetală de cea mai bună calitate. Săpunul natural realizat manual spală ușor și acționează și ca peeling, îndepărtează celulele moarte ale pielii. Protejează împotriva pierderii de apă, hidratează și lasă pielea frumos parfumată cu miros grecesc, de măsline grecesc. Rezultatul va fi pielea moale și protejată.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde