Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sare de baie Eternal Gold (Bath Salt) 1000 g

Brand: Organique
Sarea de baie are un efect pozitiv asupra pielii. Sarea de Gold cu minerale vindecătoare transformă rutina de baie într-o experiență plăcută și relaxantă. Are proprietăți detoxifiante, iar… Descriere și parametrii

Descriere

Sarea de baie are un efect pozitiv asupra pielii. Sarea de Gold cu minerale vindecătoare transformă rutina de baie într-o experiență plăcută și relaxantă. Are proprietăți detoxifiante, iar bioelementele conținute au un efect benefic asupra pielii. Rezultatul va fi o piele moale, catifelată, moale și catifelată.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde