Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Se calmează untul de corp cu lapte de capră ( Body Butter) 200 ml

Brand: Organique
Untul de corp calmant cu lapte de capră este ideal mai ales pentru pielea sensibilă. Untul de Tělo cu un complex de ingrediente din lapte de capră hrănește, hidratează și înmoaie pielea. Textura… Descriere și parametrii

Descriere

Untul de corp calmant cu lapte de capră este ideal mai ales pentru pielea sensibilă. Untul de Tělo cu un complex de ingrediente din lapte de capră hrănește, hidratează și înmoaie pielea. Textura ușoară este absorbită rapid, lăsând o peliculă moale, catifelată pe piele și, în plus, parfumează plăcut pielea.