Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Spumă de baie cu parfum floral Bloom Essence ( Sensitiv e Bath Nectar) 200 ml

Brand: Organique
Nectarul perfect de baie vă va stimula corpul și simțurile. Curăță ușor, împrospătează pielea și îi oferă un parfum floral perfect. Compoziția specială are mare grijă de piele și îi oferă tot ceea ce… Descriere și parametrii

Descriere

Nectarul perfect de baie vă va stimula corpul și simțurile. Curăță ușor, împrospătează pielea și îi oferă un parfum floral perfect. Compoziția specială are mare grijă de piele și îi oferă tot ceea ce are nevoie - hidratare, nutriție, suplețe și moale.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde