Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Unt de Tělo cu miros de flori Bloom Essence ( Body Butter) 200 ml

Brand: Organique
Îngrijirea intensă și untul de corp bogat întărește bariera pielii, îmbunătățește elasticitatea și hidratează complet pielea. Conține o cantitate mare de extracte de plante și uleiuri hrănitoare care… Descriere și parametrii

Descriere

Îngrijirea intensă și untul de corp bogat întărește bariera pielii, îmbunătățește elasticitatea și hidratează complet pielea. Conține o cantitate mare de extracte de plante și uleiuri hrănitoare care oferă cea mai bună îngrijire. Te vei îndrăgosti de textura catifelată și parfumul floral perfect.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde