Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Zahăr corp peeling cu mirosul florilor Bloom Essence ( Body Peeling) 200 ml

Brand: Organique
Peelingul de zahăr hrănitor curăță complet corpul și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Compoziția bogată în uleiuri hrănește, înmoaie și netezește pielea. Îl lasă moale, suplu și parfumat… Descriere și parametrii

Descriere

Peelingul de zahăr hrănitor curăță complet corpul și îndepărtează celulele moarte ale pielii. Compoziția bogată în uleiuri hrănește, înmoaie și netezește pielea. Îl lasă moale, suplu și parfumat perfect. Cristalele de zahăr masează ușor pielea.
zile
:
ore
:
minute
:
secunde