Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Smile șervețele antibacteriene pentru mâini si corp cu D-Panthenol 60 buc.

Brand: Alte
Șervețelele umede igienice antibacteriene, dezinfectante, au fost propuse pentru curățarea, dezinfectarea și hidratarea pielii. Acestea sunt impregnate cu soluție de dezinfectant special conceput… Descriere și parametrii

Descriere

Șervețelele umede igienice antibacteriene, dezinfectante, au fost propuse pentru curățarea, dezinfectarea și hidratarea pielii. Acestea sunt impregnate cu soluție de dezinfectant special conceput pentru igiena mâinilor, oferind protecție igienică și sunt ușor de transportat si utilizat oriunde, oricând. Șervețelele umede antibacteriene Smile cu D-pantenol includ fibre moi impregnate cu o soluție care este proiectat special pentru curățarea fină, înmuierea și împrospătarea pielii. Șervețelele umede sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi acasă și sunt ideale in timpul călătoriilor. Șervetele se pot folosi individual, ceea ce este foarte practic și igienic. Șervețelele de curățare sunt de unică folosință.

Caracteristici:

  • Șervețele antibacteriene,
  • pentru igiena mâinilor si corpului,
  • ambalaj practic.
  • Curăță, catifelează și împrospătează pielea,
  • Potrivite pentru utilizarea zilnică.
  • sunt de unică folosință.