Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pasta de dinți pentru dinți sensibili Silver 75 ml

Brand: SPLAT
Pasta de dinți pentru dinții sensibili Silver asigură o respirație de lungă durată și echilibrează pH-ul în gură. Zincul elimina cauza mirosului neplăcut, ionii de argint activi au efect… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru dinții sensibili Silver asigură o respirație de lungă durată și echilibrează pH-ul în gură. Zincul elimina cauza mirosului neplăcut, ionii de argint activi au efect antibacterian. Gluconatul de zinc și ionii de argint inhibă creșterea bacteriilor, asigurând prospețimea pe termen lung și reduce riscul apariției cariilor dentare. Ionii de zinc si magneziu au proprietăți antibacteriene si anti-inflamatorii. hidroxiapatit de calciu îmbogățit cu minerale :calciu, magneziu și zinc - contribuie la remineralizarea smalțului, întărirea dinților și reduce sensibilitatea dinților. fără fluorid, Produsul nu conține: SLES, parabeni, triclosan, coloranți sintetici, clorhexidina, zaharină.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde