Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pastă de dinți pentru întărirea smalțului dentar Calcimax 100 g

Brand: SPLAT
Pasta de dinți pentru întărirea smalțul dentar Calcimax întărește și remineralizează smalțul dinților. hidroxiapatita de calciu și L-Arginina - întăresc și restabilesc smalțul dinților și reduc… Descriere și parametrii

Descriere

Pasta de dinți pentru întărirea smalțul dentar Calcimax întărește și remineralizează smalțul dinților. hidroxiapatita de calciu și L-Arginina - întăresc și restabilesc smalțul dinților și reduc sensibilitatea dinților, Extractele complexe din alge marine (Laminaria, Fucus, Spirulina) si argila roz menține gingiile sănătoase. Antisepticele naturale-extractul de banană, frunze de mesteacăn calmează gingiile și asigură un efect de curățare delicată. 99% naturală, fără fluorid, potrivită pentru vegani, femei însărcinate și care alăptează și copiii de la 6 ani.

Aplicați o cantitate mică de pastă de dinți pe periuța de dinți și curățați de cel puțin două ori pe zi.

Spoturi

Alegeți și alte produse de îngrijire a cavității bucale!
zile
:
ore
:
minute
:
secunde