Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremă de protecție solară SPF 15 Mountain (Sun Cream) 50 ml

Brand: Piz Buin
Crema de protecție solară protejează împotriva razelor UVA / UVB, protejează de frig și vânt uscat la altitudini mai mari. Sistemul fotostabil de filtre UVA și UVB oferă o protecție echilibrată 100 %… Descriere și parametrii

Descriere

Crema de protecție solară protejează împotriva razelor UVA / UVB, protejează de frig și vânt uscat la altitudini mai mari. Sistemul fotostabil de filtre UVA și UVB oferă o protecție echilibrată 100 % pe tot parcursul zilei de razele solare. Această cremă ușoară, cu o consistență cu absorbție rapidă cons este rezistentă la apă si transpirație, asigurând o protecție maximă chiar și în timpul activităților sportive și activități în aer liber (conform testărilor în Himalaya). Crema de protecție solară permite pielii să respire liber -nu lasă un film gras excesiv pe piele, păstrează porii curați. Crema cu ambalaj ergonomic este ideală pentru schiori și snowboarderi, alpiniști și turiști, care călătoresc în munți în timpul iernii. Potrivit și pentru bărbați.

Avantaje:

  • Tehnologia filtrelor UVA / UVB - oferă protecție 100% pe tot parcursul iernii și în condițiile cele mai extreme. Filtrele UVB previn arsurile solare, în timp ce filtrele UVA protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii.
  • Cold Shiel Complex - protejează împotriva vântului și frigului și, de asemenea, previne deshidratarea pielii. Complexul include trehaloză, unt de shea și glicerină.
  • Textura - formula inovatoare, care se evidențiază cu textura unica ușoară fără ulei. Se absoarbe rapid, permite pielii sa „respire“ și lasă după aplicație netedă, suplă, fără grăsime excesivă și cu porii curați.
  • Testat în Himalaya - a fost verificată capacitatea de a proteja pielea in condiții montane extreme, cum ar fi lumina solară intensă, vânturi puternice și frig.
  • testat dermatologic,

Se aplică 20 de minute înainte de a merge afară, și apoi repetați aplicarea.

Crema nu oferă o protecție de 100%, evitați soarele intens al amiezii.