Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Gel de duș relaxant Relaxed (Shower Gel) 750 ml

Brand: Radox
Gelul de dus Relaxed cu mirosul de lavandă si crin va transforma curățarea într-un sentiment plăcut. În plus, calmează mintea și lasă pielea moale, curată și proaspătă. Bucurați-va de mirosul de… Descriere și parametrii

Descriere

Gelul de dus Relaxed cu mirosul de lavandă si crin va transforma curățarea într-un sentiment plăcut. În plus, calmează mintea și lasă pielea moale, curată și proaspătă. Bucurați-va de mirosul de lavandă si lăsați-vă cucerită de seara de vară în Provence.

Caracteristici:

  • Gel de duș relaxant ,
  • cu aroma de crin si lavandă.
  • curăță pielea,
  • lasă pielea moale ,
  • cu efect calmant, 

Aplicați pe pielea umedă a întregului corp, spumați și apoi clătiți.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde