Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Burete cosmetic pentru machiaj în cutie cadou MCS Ornament

Un ajutor practic pentru machiajul de zi cu zi. Burete profesional și de înaltă calitate pentru aplicarea machiajului. Împachetarea cadou vă economisește timpul pentru ambalare. Cu siguranță va fi un… Descriere și parametrii

Descriere

Un ajutor practic pentru machiajul de zi cu zi. Burete profesional și de înaltă calitate pentru aplicarea machiajului. Împachetarea cadou vă economisește timpul pentru ambalare. Cu siguranță va fi un cadou pe placul fiecărei iubitoare de machiaj.

Caracteristici:

  • forma rotunjită permite să acopere suprafețe mari la aplicare,
  • vârful precis al buretelui permite corectarea coșurilor sau a petelor mici,
  • partea plată permite aplicarea corectorului,
  • buretele este predestinat pentru aplicarea produselor cosmetice cu consistență lichidă,
  • în cutie cadou.

Folosiți pentru aplicarea machiajului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde